Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus arbuzowo-brzoskwiniowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

arbuz 10 łyzek
sok pomarańczowy 100 ml
wódka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Mus arbuzowo-brzoskwiniowy

Połowę arbuza wrzucić do blendera razem z połówka brzoskwinii- najlepiej z puszki, bo będzie miękka. Razem zmiksować. Dolac sok pomarańczowy i wódke i dokładnie wymieszać. Resztę arbuza i brzoskwinię pokroić na małe kawałki i wrzucic do szklanki. Zalac zmiksowanymi z sokiem owocami. Owoce jak i sok powinny być z lodówki, albo powinno się dodać 2-3 kostki lodu. Można przyozdobić listkami np. melisy czy miety.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 08.08.2012 09:27
noo powiem, że PIĘKNIE :)
ewelina/bunia 07.08.2012 22:30
super
teresa18 27.06.2012 15:58
poproszę taką szklaneczkę
iziona 27.06.2012 15:16
Wygląda kusząco :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak