Przepis i sposób przygotowania na: Murzynkowa Fantazja z Bitą Śmietaną
Kroki postępowania
Ciasto przekroić na połowę wykładamy 3/4 masy i przykryć drugą częścią ciasta i resztą masy śmietankowej.
"A teraz jemy i w ogóle nie tyjemy:):)"
Smacznego
margaryna | 1 szt |
cukier | 3/4 szkl |
kakao | 4 łyżki |
mąka | 2 szkl |
woda | 1/2 szkl |
jajko | 4 szkl |
cukier wanilinowy | 3 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana 30% | 500 ml |
wiśnie bez pestek | |
czekolada | |
galaretka cytrynowa | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: