murzyn

murzyn

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • margaryna

  • mleko

  • jaja

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania murzyn

margaryne i mleko rozpuścić. Żółtka, dżem i cukier utrzeć. Dodać kakao, sodę, mąkę, rozpuszczoną Margaryne i mleko oraz ubitą pianę z białek. Piec 40 min w temp.p 180 C

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat