Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny jogurtowe z rabarbarem i kruszonką
Masło roztopić, dodać mąkę i cukier, wymieszać i pokruszyć na rabarbarze.
Muffiny piec 30 minut w temperaturze 180 stopni.
Po ostudzeniu posypać cukrem pudrem.
jajko | 2 szt |
cukier | 3/4 szk |
mąka | 2 szk |
olej | 1/3 szk |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jogurt naturalny | 300 g |
rabarbar | 3-4 łodygi |
masło | 40 g |
mąka | 5 łyżek |
cukier | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: