Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Muffiny jajeczne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
szynka w kawałku 200 g
szpinak garść
otręby 3 łyżki
kapary 15 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny jajeczne

Jajka ubijamy na puszystą masę. Dodajemy pokrojoną w kostkę szynkę, kapary, szpinak i otręby.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Wlewamy masę do foremek muffin'owych.

Pieczemy 20 minut w 180 stopniach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 06.09.2012 07:58
wyglądają zjawiskowo :)
BeataJ 04.09.2012 23:17
ciekawe
tessinka 04.09.2012 22:59
Zdrowe śniadanko :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak