Przepis i sposób przygotowania na: Muffinki z bananami i czekoladą
Kroki postępowania
Suche składniki łączę z mokrymi, mieszam za pomocą widelca tylko do połączenia składników. Na koniec wsypuję czekoladę pokrojoną na małe kawałeczki.
mąka pszenna | 280 g |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżecz. |
cukier | 90 g |
cukier waniliowy | 2 łyżecz. |
jajko | 1 szt. |
mleko | 50 ml |
masło | 75 g |
czekolada gorzka | 50 g |
banan | 450 g |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżecz. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: