Mortadela z serem

Mortadela z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mortadela

    25 dkg
  • ser żółty

    10 dkg
  • Czosnek suszony Prymat

    1 łyżeczka
  • jajko

    2 do panierki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Mortadela z serem

Mortadelę pokroić na ok 2 cm kawałki. Zrobić w nich kieszonki. Włożyć do kieszonek ser żółty. Jajka rozkłócić, dodać przyprawy. Mortadelę panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju do roztopienia się sera. Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

kielcok1 23.12.2011 13:36
lubię
Magda60 23.02.2011 16:06
szybko i latwe
Gosia32
Gosia32 22.01.2011 09:18
Mniam,mniam:}
iwona332 29.12.2010 00:39
super
jolaxa 25.12.2010 11:23
zjadlabym :)
MAR3STA 06.12.2010 14:49
szybki i smaczny obiadek
Izabela28 26.09.2010 12:30
szybki i smaczny pomysł na obiad
aranka 17.09.2010 12:18
fajny , łatwy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat