Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela z serem.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela
żółty ser
majeranek
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z serem.

Mortadele kroimy w plastry, jajko roztrzepujemy z majerankiem. Plasterek sera kładziemy na krążek kiełbasy i maczamy w jajku, panierujemy w bułce i smażymy na margarynie z obu stron (między ser, a kiełbasę smaruje jajkiem by ser się przykleił do kiełbasy).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pacia 18.01.2012 05:21
tez to robiłam-pycha
manaika 05.01.2012 20:00
smak dzieciństwa;)
Edyta31 15.10.2011 23:09
pycha
polly66 28.06.2011 23:18
ojoj kiedy ja jadłam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak