Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela z pieczarkami doprawiana przyprawą do żeberek :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

2 grubsze plastry szerokiej mortadeli,20 dag pieczarek ,1 mała cebulka
masło 1 łyżka
Przyprawa do żeberek z miodem Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z pieczarkami doprawiana przyprawą do żeberek :

Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć na rumiano razem z cebulą krojoną w piórka. Mortadelę natrzeć przyprawą do żeberek i podsmażyć na rumiano z obu stron . Podawać z ziemniaczkami puree , obkładając mortadelę pieczarkami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak