Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela z patelni z serem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela 10 plastrów 1cm
ser żółty 10 plasterków
Kucharek przyprawa do potraw
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z patelni z serem

NA patelni rozgrzać olej, położyć na nim plastry mortadeli, przyprawić kucharkiem, pieprzem i papryką ostrą. Podsmażać przez około 1 min. Odwrócić, przyprawić i położyć plasterki sera, podsmażać znów około 1 min i zdjąć :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 04.07.2013 20:16
szybki i smaczny pomysl
Aneta41 09.02.2013 18:38
jakos nie przepadam za mortadela:)
Kuchareczka2 08.11.2012 18:11
z serem nie robiłam
Bernadeta1 31.10.2012 13:33
super na szybką i smaczną kolacje
elficzna 27.10.2012 15:19
smak z dzieciństwa :)
Cukiereczek13 27.10.2012 11:41
fajny pomysl :)
kasiaw 27.10.2012 10:15
z pieczarkami jakże lepiej smakuje
Betka 27.10.2012 09:59
bardzo proste danie a jakże pyszne;D Takie kotleciki na świeży chlebek mmmm;D
Bernadeta 27.10.2012 09:47
właśnie zrobiłam na śniadanie...smakowało :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak