Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela z cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela 0,5 kg
tłuszcz do smażenia 3 łyżki
cebula 4 szt.
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z cebulą

Cebule obieramy i kroimy w pół plastry. Mortadele kroimy w grube plastry.Na tłuszczu smażymy cebule, posypujemy solą i pieprzem - smażymy na złoto. Potem wkładamy mortadele i rumienimy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 29.03.2013 00:27
dobry pomysł
kamyk 28.11.2012 14:47
lubię bardzo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak