Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela opiekana bułką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela paprykowa 30 dag
sól do smaku
Majeranek suszony Prymat do smaku
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela opiekana bułką

Mortadele kroimy w plastry. Jajko roztrzepujemy, dodajemy do niego sól, pieprz, oregano i majeranek. Następnie panierujemy ją w bułce tartej i podpiekamy ją obustronnie na oliwie z oliwek. Podajemy o każdej porze dnia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 15.01.2012 15:21
robię czasami
FAFIK 22.12.2011 08:36
To jest dobre
anja3107 10.12.2011 20:42
super
kate.500 25.10.2011 08:12
super praktyczne
magical66 19.10.2011 11:15
ciekawe
Ewelina38 25.07.2011 07:41
pyszna, też tak robię
ronald88 02.07.2011 19:02
super
Halusia 24.06.2011 06:43
Też tak robię - jest super!
Ania67 22.06.2011 09:11
jest pyszna- zgadzam się
joanna77 19.06.2011 15:30
pyszna
AgaS10 17.06.2011 21:45
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak