Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Morszczuk w zalewie octowej

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

morszczuk 5 kawałków
cebula 3 szt
woda 1 litr
sól do smaku
cukier 1 łyżka
ocet do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt
Ziele angielskie całe Prymat 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Morszczuk w zalewie octowej

Do garnka wlać ocet 2-3 łyżki dodać sól,cukier ,liście laurowe,ziele angielski,2 cebule pokrojone w pióra odrobina magii w płynie zagotować pod przykryciem ,ostudzić.Mi została ryba usmażona z kolacji .Do słoika na dno kroimy jedną cebulę w krążki dajemy rybę i zalewamy chłodną zalewą .Odstawiamy słoik w chłodne miejsce na co najmniej 24 godziny.


POLECAM !!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 27.01.2014 08:14
chętnie spróbuję
Mati13 26.01.2014 20:34
bardzo smacznie
ONY_za_kare 06.01.2014 11:58
smaczna rybka!
gusia1000 05.01.2014 23:49
Dobra jest taka ryba.
Konczi 05.01.2014 09:13
super, zjadłabym taką rybkę
IwonaDD 05.01.2014 09:06
pysznie zrobiona rybka
Margo1 04.01.2014 18:43
ja też taką rybkę robię
mysza75 04.01.2014 17:51
pyszna rybka bardzo taką lubię z zalewy
Alex_M 04.01.2014 17:29
lubię taką rybkę :)
gosia1988 04.01.2014 15:24
pyszna rybka
fotoviderek 04.01.2014 09:40
Świetna rybka :)
okrysia 04.01.2014 08:48
SMACZNE TO!
gosia56 04.01.2014 00:44
lubimy takie rybki w occie więc czasami piekę specjalnie do obiadu więcej aby dać do octu
Sroczka 03.01.2014 19:17
Ależ ta rybka smakowicie wygląda.
Róża1 03.01.2014 18:58
też lubię taką rybkę na kwaśno:-)
Monika10 03.01.2014 15:59
lubię taką rybę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak