Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Morszczuk w cebuli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z morszczuka 1 kg
cebula ok. 6-8 główek
koncentrat pomidorowy słoiczek

Przepis i sposób przygotowania na: Morszczuk w cebuli

Filety z morszczuka usmażyć na oleju; przełożyć do półmiska. Cebulę pokroić w talarki i usmażyć. Pod koniec smażenia dodać koncentrat pomidorowy rozrobiony z wodą; zagotować. Cebulę z koncentratem zagęścić łyżką mąki rozrobioną w niewielkiej ilości zimnej wody. Gotowym sosem pomidorowym z cebulą polać rybę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 17.12.2014 11:17
proste i ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak