Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Moja sałatka wielowarzywna

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

zupki chińskie 2 szt
seler konserwowy 1 słoik
rzodkiewki 5 szt
papryka czerwona 1 szt
kukurydza 1 puszka
fasolka czerwona 1 puszka
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 5 łyżek
ogórek kiszony 1 słoik
kapusta pekińska 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: Moja sałatka wielowarzywna

Kapustę opłukać i poszatkować, zupki chińskie wraz z przyprawami zalać dwoma szklankami wrzącej wody i kiedy makaron spęcznieje dodać do kapusty (bez wody).Seler przecedzić z kukurydzą i fasolką i dodać do reszty warzyw, rzodkiewki pokroić na pół plastry, ogórki i paprykę pokroić w kostkę. Doprawić solą i pieprzem i dodać majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 21.11.2011 13:48
pycha
KasiaK90 21.11.2011 13:48
pycha
kochanyptysiu 28.03.2011 15:20
wiosennie;)
tomek18 27.03.2011 09:45
pyszna:) i taka kolorowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak