Przepis i sposób przygotowania na: Moja pychotka
Kroki postępowania
Posmarowac biszkopt z dzemem polowa masy, przykryc drugim biszkoptem i posmarowac druga czescia masy.
śmietana 30% | 0,5 litra |
cukier puder | 3 łyżki |
galaretka cytrynowa | 2 szt |
twaróg | 25 dag |
dżem | 1 słoiczek |
wiórki kokosowe | 10 dag |
masło | 2 łyżki |
cukier | 3/4 szkl |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
mąka | 1 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
jajko | 7 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: