Moja kolacja

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa podwawelska

    1 pętko
  • cebula

    3 szt
  • zioła prowansalskie

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy najpierw w krązki a potem każdy krążek na cztery. POdsmażamy na rozgrzanym smalcu. Dodajemy pokrojoną w paski cebulę i smażymy aż cebulka zrobi się miękka. Posypujemy ziołami prowansalskimi i dokładnie mieszamy. Jemy z chlebem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (30)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kasiek 31.08.2012 21:28
mój tata taką lubi
agogo2 18.05.2012 14:19
pyszna
mala2021 02.03.2012 12:15
ja czasami dodaję trochę sosu pomidorowego lub ketchupu
Dorian 24.02.2012 18:57
super smaczne
Justyna37 22.02.2012 21:12
pycha
romanrafal 12.02.2012 09:21
smaczne
aacaac 04.02.2012 07:23
fajne
teresa18 03.02.2012 17:12
treściwa
Reda 02.02.2012 08:55
super
Adamorek 26.01.2012 10:22
mo?e by? ok

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat