Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

moja jajecznica

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: moja jajecznica

Na patelni rozgrzać oliwę, dodać bekon i kiełbasę, smażyć do momentu aż bekon zacznie się rumienić. Dodać kapustę pekińska, smażyć mieszając aż zrobi się szklista, dodać cebulkę.sól i pieprz, dodać jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 01.07.2013 16:22
ciekawy zestaw dodatków
eliza135 14.12.2012 18:49
napewno smaczna
Kikiriki 12.08.2012 20:32
całkiem całkiem
mic 18.07.2012 21:02
ta kapusta az mnie zaciekawiła, ale widzę,że nie tyko mnie
Kuchareczka2 18.07.2012 10:53
trzeba wypróbować
smakowita 16.07.2012 14:47
ciekawa
Ewelina38 03.06.2012 11:06
bardzo ciekawy pomysł na jajecznicę, z kapustą jeszcze nie robiłam ale na pewno wypróbuję
Pietruszka 03.06.2012 10:25
ciekawy przepis
anja3107 14.02.2012 15:36
ciekawa jajecznica
kriso 18.01.2012 19:48
nie próbowałem z kapustą muszę spróbować
barbara11561 26.06.2011 11:33
Z kapusta też nie jadłam,ale nic straconego ,wszystkiego trzeba spróbować:):)
Grazyna0211 05.06.2011 11:19
takiej jeszcze nie jadłam
Grazyna0211 05.06.2011 11:18
takiej jeszcze nie jadłam
Grazyna0211 05.06.2011 11:18
takiej jeszcze nie jadłam
magical66 04.06.2011 22:47
pewnie pyszna
eduszo
eduszo 26.05.2011 16:33
Musze zrobic taką.
aga130982 13.10.2010 13:17
mniam
ewelina/bunia 09.10.2010 19:02
hmm ciekwy pomysł
Izabela28 07.10.2010 11:55
Z kapustą pekińską nie jadłam jeszcze jajecznicy. Muszę spróbować zrobić taką jajecznicę:)
ana00 07.10.2010 11:25
z pekinką to jeszcze nie jadłam
Łucja1 05.10.2010 14:25
ciekawe połączenie składników!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak