moja jajecznica

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać oliwę, dodać bekon i kiełbasę, smażyć do momentu aż bekon zacznie się rumienić. Dodać kapustę pekińska, smażyć mieszając aż zrobi się szklista, dodać cebulkę.sól i pieprz, dodać jajka.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (21)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cooleczka 01.07.2013 16:22
ciekawy zestaw dodatków
eliza135 14.12.2012 18:49
napewno smaczna
Kikiriki 12.08.2012 20:32
całkiem całkiem
mic 18.07.2012 21:02
ta kapusta az mnie zaciekawiła, ale widzę,że nie tyko mnie
Kuchareczka2 18.07.2012 10:53
trzeba wypróbować
smakowita 16.07.2012 14:47
ciekawa
Ewelina38 03.06.2012 11:06
bardzo ciekawy pomysł na jajecznicę, z kapustą jeszcze nie robiłam ale na pewno wypróbuję
Pietruszka 03.06.2012 10:25
ciekawy przepis
anja3107 14.02.2012 15:36
ciekawa jajecznica
kriso 18.01.2012 19:48
nie próbowałem z kapustą muszę spróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat