Składniki:
mąka tortowa | 250 g |
drożdże | 20 g |
olej roślinny | 1 łyżka |
pieczarki | 15 dag |
cebula biała | 0,5 sztuki |
szynka | 10 dag |
sól | |
pieprz | |
sos czosnkowy | |
woda | 150 (przegotowana) |
ser gouda | 20 dag |
mąka tortowa | 250 g |
drożdże | 20 g |
olej roślinny | 1 łyżka |
pieczarki | 15 dag |
cebula biała | 0,5 sztuki |
szynka | 10 dag |
sól | |
pieprz | |
sos czosnkowy | |
woda | 150 (przegotowana) |
ser gouda | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: