Przepis i sposób przygotowania na: MÓJ ZIELONY KUBUŚ
Kroki postępowania
Śmietanę ubić z cukrem i śmietan fixem na koniec dodać przestudzoną i tężejącą galaretkę.Masę wyłożyć na delicje.
jajko | 5 szt |
cukier | 5 łyżek |
mąka pszenna | 5 łyżek |
olej | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sok bananowy | 900 ml (z zielonych bananów i kiwi) |
budyń śmietankowy | 3 op |
śmietana 30% | 500 ml |
cukier puder | 3 łyżki |
śmietan fix | 1 op |
galaretka agrestowa | 1 op |
delicje | 2 op |
galaretka agrestowa | 2 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: