Przepis i sposób przygotowania na: Młode ziemniaki faszerowane papryką i kiełbasą
Ułóż na posmarowanej blasze. Zapiekaj w piekarniku 15 minut w temp. 180*C Ziemniaki posyp zieloną pietruszką.
Smacznego.
ziemniaki młode | 6 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
kiełbasa szynkowa | 150 gram |
boczek wędzony | 50 gram |
ser żółty | 30 gram |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
pieprz | |
sól | |
pietruszka zielona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: