Przepis i sposób przygotowania na: Młoda kapusta z wołowiną
Kroki postępowania
Delikatnie podlewamy ją wodą i smażymy do miękkości. W trakcie smażenia doprawiamy do smaku. Pokrojone w plasterki pieczarki przysmażamy na oleju i doprawiamy smaku.
mięso mielone wołowe | 500 gram |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
pieczarki | 300 gram |
młoda kapusta | 1 sztuka |
olej | do smażenia |
cebula | 1 sztuka |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
Delikatnie podlewamy ją wodą i smażymy do miękkości. W trakcie smażenia doprawiamy do smaku. Pokrojone w plasterki pieczarki przysmażamy na oleju i doprawiamy smaku.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: