Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

młoda kapusta z pomarańczą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/2 młodej główki
pomarańcza 1
koperek
majonez 1 łyżka
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: młoda kapusta z pomarańczą

Kapustę zeszatkować, nasolić (nie za dużo) i odstawić na kwadrans. Następnie odcisnąć z soku. Pomarańczę obrać ze skórki, wyfiletować i pokroić na mniejsze kawałki. Koperek posiekać. Kapustę doprawić pieprzem i majonezem, dodać koperek i wymieszać. Na końcu dodać kawałki pomarańczy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mala 14.10.2015 07:12
pięknie podane
Benita 13.10.2015 15:44
Super prezentacja, a i kapustka pewnie znakomita
Asik32 13.10.2015 12:39
ładnie podana kapusta:)
patryska76 13.10.2015 11:02
efektownie podana! :)
agaK. 13.10.2015 10:23
Bardzo fajnie podane ale zastanawiam się nad smakiem.
Maridka19 13.10.2015 10:08
Super pomysł :)
Anna169Hosz 13.10.2015 10:03
Ciekawe smaki:)
pestka 13.10.2015 09:38
bardzo ciekawa propozycja
bertpvd 13.10.2015 09:30
pięknie podane :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak