Składniki:
główka młodej kapusty | 1 |
wędzonego boczku | 300 g |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
rosołu | 3 szk |
posiekanej natki pietruszki | 3 łyżki |
mąki pszennej typ 500 | 1 łyżka |
Opcjonalnie: | |
masła ( opcjonalnie ) | 1 łyżka |
główka młodej kapusty | 1 |
wędzonego boczku | 300 g |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
rosołu | 3 szk |
posiekanej natki pietruszki | 3 łyżki |
mąki pszennej typ 500 | 1 łyżka |
Opcjonalnie: | |
masła ( opcjonalnie ) | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: