Składniki:
młodej kapusty | 1/2 |
marchewka | 1 |
czerwonej papryki | 1/2 |
żółtej papryki | 1/2 |
posiekanego koperku | 2 łyżka |
posiekanej natki pietruszki | 2 łyżka |
posiekanego szczypiorku | 2 łyżka |
do smaku | |
ocet ryżowy | |
cukier | |
sól | |
olej ryżowy |
młodej kapusty | 1/2 |
marchewka | 1 |
czerwonej papryki | 1/2 |
żółtej papryki | 1/2 |
posiekanego koperku | 2 łyżka |
posiekanej natki pietruszki | 2 łyżka |
posiekanego szczypiorku | 2 łyżka |
do smaku | |
ocet ryżowy | |
cukier | |
sól | |
olej ryżowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: