Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Młoda kapusta - surówka 2

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

główki młodej kapusty 1/2
pomidorków cherry 160 g
kiełków czerwonej kapusty 3 łyżki
cukier do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
olej kilka łyżek
kiełki rzodkiewki

Przepis i sposób przygotowania na: Młoda kapusta - surówka 2

Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki. Kapustę opłukać i poszatkować. Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę. Rzodkiewki umyć i pokroić w półplasterki. Wszystkie składniki po przygotowaniu wrzucić do miski, dodać kiełki i przyprawy i wymieszać surówkę. Gotową surówkę zostawić do przegryzienia się smaków na kilka minut. Podawać do drugich dań obiadowych.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ao_12 06.09.2013 21:22
uwielbiam takie suróweczki
Konczi 06.09.2013 18:39
wygląda super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak