Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Młoda kapusta gotowana

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała 0,5 główki
koper świeży 0,5 pęczek
cebula czerwona 1 szt
jabłko 1 szt
olej rzepakowy 1 łyżka
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 łyżka
ogórek zielony 0,5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Młoda kapusta gotowana

Młodą kapustę szatkujemy, gotujemy około 5 minut. Odsączamy. Cebulę i ogórka kroimy w kostkę, a koper szatkujemy. Wszystko razem łączymy. Sos sałatkowy mieszamy z olejem i łyżką wody. Polewamy surówkę. Mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 30.05.2016 11:48
uwielbiam taką kapuchę
gosia56 30.05.2016 09:30
super taka kapustka;)
Ewelina1991 30.05.2016 08:35
pyszna kapustka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak