Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria z tartych ogórków na kwaśnym mleku i śmietanie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kwaśne mleko 2 szkl
śmietana kwaśna 0,5 szkl
ogórki gruntowe 4-5 szt
koperek 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria z tartych ogórków na kwaśnym mleku i śmietanie

4-5 małych ogórków obrac i zetrzec na tarce na małych oczkach. Śmietanę i kwaśne mleko wymieszac, dodac ogórki, sól pieprz i cukier do smaku oraz koperek. Podawac schłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AGNIESZKA144 13.08.2011 20:31
smaczna
Ela20 16.07.2011 20:12
robię podobną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak