Mizeria z majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek gruntowy

    2 sztuka
  • majonez

    1 łyżeczka
  • śmietana

    1 łyżeczka
  • koperek

    szczypta
  • czosnek granulowany

    1/2 łyżeczka
  • sól

    szczypta
  • pieprz biały Prymat

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrane ogórki gruntowe kroimy na cienkie plasterki. Siekamy koperek. W salaterce układamy pokrojone ogórki, dodajemy przyprawy sypkie, mieszamy ze śmietaną i majonezem i na koniec posypujemy posiekanym koperkiem najlepiej świeżym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jodaj 10.06.2014 16:39
mizeria mniam , uwielbiamy :)
Klausia 21.02.2014 20:36
majonezu nigdy nie dodawałam, spróbuję :)
Niebieska 05.02.2014 11:05
z majonezem nigdy nie robiłam
mysza75 02.10.2013 11:23
Ale fajne połączenie :-)
Róża1 12.09.2013 16:20
ciekawy pomysł:-)
Granita 27.08.2013 08:43
ładnie podana

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat