Mizeria po indyjsku

Mizeria po indyjsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek świeży

    4 szt
  • sól do smaku

  • imbir świeży

    1 łyżeczka
  • jogurt

    100 ml
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Mizeria po indyjsku

Ogórki pokroić w cieniutkie plastry. Lekko posolić i wstawić na godzinę do lodówki. Odcisnąć sok, dodać imbir i jogurt. Wymieszać

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

forgielka 11.04.2011 14:47
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat