Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria jako dodatek do drugiego dania

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórek zielony 4 średnie
śmietana 30% 3 łyżki
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat
sól
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria jako dodatek do drugiego dania

Ogórki myjemy i osuszamy . Po osuszeniu ogórki obieramy i kroimy nożem w cieniutkie plasterki . Pokrojone ogórki dajemy do miski dodajemy śmietanę oraz sól , pieprz i przyprawę do sałatek . Całość dokładnie mieszamy do połączenia się wszystkich składników . Gotową mizerią odstawiamy do lodówki na około 30 minut przed podaniem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jumper123 23.08.2015 14:17
uwielbiam mizerię mniam mniam ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak