Mizeria

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki świeże

    5 sztuk
  • śmietana

    3 łyżki
  • ocet winny

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki umyć, obrać ze skórki i pokroić w plasterki, przełożyć je do salaterki, skropić octem winnym, oprószyć solą i pieprzem. Ogórki wymieszać ze śmietaną.
Mizeria świetnie pasuje do mięs.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IKrakowianka 09.07.2012 21:48
bardzo lubię
Katarzyna/kate1980 09.06.2012 22:00
uwielbiam do obiadu
Andysz 03.05.2012 20:43
lubię:)
szajba2 20.05.2011 17:06
jadłem kiedyś to danie
Barbara55 29.04.2011 16:13
też robię mizerię
kielcok1 15.04.2011 19:14
dla mnie bomba
rakow2 20.01.2011 14:35
niesamowite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat