Mizeria

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki świeże

    3 szt.
  • cebula

    0,5 szt.
  • koperek

    do smaku
  • smietana 18%

    3-4 łyżki
  • sól

    do smaku
  • ocet

    do smaku
  • koperek

    0,5 pęczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki obieramy i kroimy w plasterki, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę oraz posiekany koperek, dokładnie mieszamy. Dodajemy śmietanę, mieszamy, doprawiamy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
parysek10 09.06.2012 17:36
z cebulą nigdy nie robiłam, ale może być niezłe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat