Mizeria

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    2 szztuki
  • śmietana

    do smaku
  • Sól czosnkowa jodowana Prymat

    do smaku
  • pietruszka

    do smaku
  • ogórki

    4 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki myjemy i obieramy ze skórki. Kroimy w cieńcie plasterki. Dodajemy posiekaną cebulkę z pietruszką oraz śmietanę. Doskonała do obiadów lub do kanapek

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewa84 12.12.2011 11:13
mniam
Barbara/zuza22_85 15.09.2011 11:04
ja też bardzo lubie
bami 06.09.2011 00:24
Bardzo lubię mizerię, zwłaszcza do obiadu :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat