Miś jajecznica ze szczypiorkiem na maśle

Miś jajecznica ze szczypiorkiem na maśle

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    3 sztuki
  • Szczypiorek cienki

    2 łyżeczki
  • masło

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na patelnię wrzucamy masło i wbijamy jajka. Włączamy palnik i smażymy na kremową masę. Dodajemy świeżo mielony pieprz kolorowy, mieszamy. Na talerzu układamy foremkę (kształt miś lub dowolny aby zachęcić). Posypujemy cienko posiekanym szczypiorkiem. Podaję z bułeczką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat