Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miruna z grilla marynowana w sosie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z miruny 400 gram
seler naciowy 1 gałązka
Koperek suszony Prymat
sos sojowy 2 łyżki
sok z cytryny 1 łyżka
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Miruna z grilla marynowana w sosie

Rybę myjemy, osuszamy ręcznikiem i kroimy na kawałki. Do miseczki wlewam sos sojowy, sok z cytryny, dodaję pieprz, koper i mieszam. Układam kawałki ryby i zostawiam na 60 minut w chłodnym miejscu. Na folii aluminiowej układam rybę, razem z kawałkiem selera i dokładnie zawijam w pakiecik. Pieczemy na grillu ok 25 minut od czasu do czasu przewracając na druga stronę. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gracer 18.10.2014 09:03
pysznie u Ciebie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak