Przepis i sposób przygotowania na: Miruna w płatkach pełnoziarnistych
Kroki postępowania
Kroimy na mniejsze kawałki.
Każdy oprószamy świeżo mieloną solą i pieprzem.
Jajka roztrzepujemy.
Na patelni rozgrzewamy olej.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
filet z miruny | 350 g , nowozelandzkiej |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Panierka: | |
jajko | 2 sztuki |
płatki śniadaniowe | 1 szklanka , pełnoziarnistych |
mąka kukurydziana | 2 łyżki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 12 łyżeczi |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: