miodowy kurczak

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kurczak

    1 sztuka
  • miód

    100 ml
  • oliwa

    100 ml
  • przyprawa do kurczaka

    1 opakownie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cząstki kurczaka marynujemy przez cała noc w oliwie z miodem z dodatkiem całego opakowania przyprawy do kurczaka.Zapiekamy go przez 1,5 godziny.Od czasu do czasu przekrecamy na drugą stronę.
Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ilka_86 08.03.2012 20:48
smaczne danie
Karmel 11.02.2012 12:34
fajny przepis
leonkot 02.01.2012 15:49
świetne połączenie smaków
leonkot 02.01.2012 15:49
świetne połączenie smaków
Justa32 26.10.2011 11:46
smaczne mięsko!!!
gusia1000 10.10.2011 16:49
Fajny, błyszcząca skórka jest na nim.
Kuchareczekjeden 09.04.2011 21:13
ale pychotka!
bami 05.04.2011 20:32
pyszności! :)
Dorota59 31.03.2011 14:17
bardzo lubię
jogobella23 29.03.2011 11:50
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat