miodowa kasza jaglana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza jaglana

    70 gram
  • miód lipowy

    2 łyżki
  • pszenica

    w miodzie łyżki
  • kaki

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy zgodnie z opisem na opakowaniu (w ok. 150 ml wody z dodatkiem oleju przez ok. 20 minut). Miód rozpuszczamy w garnuszku i przelewamy do ugotowanej kaszy. Dokładnie wszystko mieszamy. Na wierzch układamy kaki pokrojone w kostkę i posypujemy pszenicą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ola1984 22.02.2014 08:51
Fajne połączenie. Uwielbiam kaki.
IwonaDD 05.11.2013 10:39
pyszne połaczenie
Magda60 20.08.2013 22:09
pysznie i zdrowo
cooleczka 18.08.2013 22:01
mniam mniam
pestka 13.06.2013 10:10
z miodem nie jadłam
SmakChwili 16.02.2013 20:59
pycha, pycha i jeszcze raz pycha!!
gacopierz23 31.01.2013 17:15
zdrowe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat