Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miodowa bawarka

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 1/3 szklanki
herbata 1 szklanka
cukier 1 łyżeczka
miód 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Miodowa bawarka

Zaparzamy herbatę. Słodzimy cukrem. Do szklanki z herbatą wlewamy mleko. Następnie do tego dodajemy łyżeczkę miodu. Zamieszać całość. Bardzo dobre, zdrowe i orzeźwiające.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 27.02.2012 09:46
bez cukru bym wypiła
KasiaK90 29.07.2011 12:46
lubię
tomek18 25.06.2011 09:57
nie wypiłbym:p

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak