Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj z nadzieniem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 80 dkg
sok z cytryny 2 łyżki
śmietana 1 łyżka
posiekana natka 1 łyżka
masło 2 łyżki
sól i pieprz do smaku
biały ser 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj z nadzieniem

Podziel filety na małe kawałki, skrop cytryną i przyprawami. Zmiel biały ser z natką i śmietaną. Każdy płat ryby posmaruj farszem serowym i zepnij wykałaczką. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 120 stopni i podgrzewaj całość ok. 40 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 02.11.2010 10:52
pycha
marta0906 21.10.2010 20:19
pyszne
Emilia22 24.09.2010 07:20
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak