Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mini zakąski z masłem serdelowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 10 dag
anchois 10 szt.
olej 1 łyżka
jaja 1 szt.
pieprz do smaku
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
sucharki 1 (mini)

Przepis i sposób przygotowania na: Mini zakąski z masłem serdelowym

Kroki postępowania

1
Wykonanie:
Filety utrzeć, dodać olej, masło, jajko, gałkę i pieprz do smaku.
Krok 1 - Mini zakąski z masłem serdelowym foto
2
Smarować mini sucharki pszenne lub krakersy. Ozdobić kawałkiem łososia lub pastą pietruszkową.
Krok 2 - Mini zakąski z masłem serdelowym foto
3
Przepis na pastę pietruszkową znajduje się na mojej stronie Doradca Smaku.
Krok 3 - Mini zakąski z masłem serdelowym foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

migotka28 30.12.2013 23:47
pyszna przekąska
SmacznaPyza 30.12.2013 21:42
z masłem sardelowym - anchois to sardele
Gracer 30.12.2013 20:58
super przepis w sam raz na jutro

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak