Składniki:
herbatników | 200 g |
jajko | |
budyń waniliowy | 1 |
mąki ziemniaczanej | łyżka |
odrobina mleka | |
brązowego cukru | 0,5 szklanki |
masła | 100 g |
kiwi | 2 |
nerkowce | 100 g |
masło | 60 g |
brązowy cukier | 2 łyżki |
twaróg | 400 (mielony) |
herbatników | 200 g |
jajko | |
budyń waniliowy | 1 |
mąki ziemniaczanej | łyżka |
odrobina mleka | |
brązowego cukru | 0,5 szklanki |
masła | 100 g |
kiwi | 2 |
nerkowce | 100 g |
masło | 60 g |
brązowy cukier | 2 łyżki |
twaróg | 400 (mielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: