Mini sałatka śledziowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledzie marynowane

    3 szt
  • Musztarda francuska Prymat

  • papryka czerwona

    1/2 szt
  • roszpunka

  • pieprz

  • oliwa

  • ananas w puszce

    1/3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie marynowane obieramy z skóry . kroimy w kawałki . Paprykę czerwona kroimy w paski. Ananasa odcedzamy i kroimy w kawałki . Roszpunkę myjemy i suszymy . Do kieliszków wkładamy na dno musztardę francuska następnie wkładamy resztę składników . Kropimy oliwą i doprawiamy pieprzem .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwa643 17.02.2012 06:04
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat