Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mini karpie w pikantnej panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 szt
mąka pszenna wedle uznania
bułka tarta pikantna wedle uznania
karp 6 młody

Przepis i sposób przygotowania na: Mini karpie w pikantnej panierce

Karpie patroszymy, skrobiemy, myjemy.Przyprawiamy przyprawą do ryb i odstwiamy na około godzinkę. Ryby panierujem w mące, jajkach i bułce trtej, smażymy na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andrzej10 23.07.2012 09:43
niezłe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak