Przepis i sposób przygotowania na: Miłe zaskoczenie smakowe, czyli krem z selera naciowego :)
Kroki postępowania
P.S. seler do wywaru najlepiej żeby był mały, a liście dodałam mrożone (ok 2-3 listki).
SMACZNEGO!
seler naciowy | 1/2 szt |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1 szt |
serek topiony | 1 szt |
tymianek | 1/2 łyżeczki |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2 łyżki |
smietana 18% | 2 łyżki |
grzanki | |
por | 1/3 szt |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: