Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Milanesa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z mięsa
jajko
czosnek
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Milanesa

SKŁADNIKI: filety z wołowiny, kurczaka lub ryby o grubości pół centymetra, rozkłócone jajka, bułka tarta, czosnek, sól, olej.

SPOSÓB WYKONANIA: Posiekać bardzo drobno czosnek. Wymieszać z jajkami i solą. Filety maczać w jajku i panierować w bułce. Smażyć na złoto na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 16.04.2012 12:13
super
Ewa104 27.09.2011 11:44
Zgadzam się w pełni z Barbarą.
Kate131 05.08.2011 09:18
apetyczne
Barbara40 17.05.2011 17:27
W prostocie jest najwiekszy urok
wedith1 29.09.2010 10:52
Wygląda super!
Jolanta40 28.09.2010 08:18
no to zgłodniałam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak