Składniki:
Ciasto
margaryna | 18 dag |
cukier | 0,5 szklanki |
jajko | 3 sztuki |
mąka tortowa | 1,75 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
migdały | 0,5 szklanki |
maślanka | 0,75 szklanki |
Dodatkowo
jagody | 2 szklanki |
płatki migdałowe | 5 dag |
margaryna | 18 dag |
cukier | 0,5 szklanki |
jajko | 3 sztuki |
mąka tortowa | 1,75 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
migdały | 0,5 szklanki |
maślanka | 0,75 szklanki |
jagody | 2 szklanki |
płatki migdałowe | 5 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: