Składniki:
mąka wrocławska | 1,75 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 1 sztuka |
cukier | 3/4 szklanki |
masło | 125 gram |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
orzechów włoskich tartych | 3 łyżki |
migdałów tartych | 3 łyżki |
konfitura | 1/3 szklanki |
mąka wrocławska | 1,75 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 1 sztuka |
cukier | 3/4 szklanki |
masło | 125 gram |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
orzechów włoskich tartych | 3 łyżki |
migdałów tartych | 3 łyżki |
konfitura | 1/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: