Składniki:
serek homogenizowany | 40 dag |
mięta | syrop 8 łyżek |
cukier waniliowy | 1 op |
sok z cytryny | 3 łyżki |
śmietana kremówka | 20 dag |
cukier kryształ | gruby 4 łyżki |
mięta | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
serek homogenizowany | 40 dag |
mięta | syrop 8 łyżek |
cukier waniliowy | 1 op |
sok z cytryny | 3 łyżki |
śmietana kremówka | 20 dag |
cukier kryształ | gruby 4 łyżki |
mięta | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: